Väärä ajoitus

Morjens!

Yö taitaa jo olla tulossa, mutta so what!

Aattelin tuoda tuohon homokeskusteluun myös uuden näkökulman.

Miksi ihmeessä juuri nyt irtisanoudutaan omasta seurakunnasta/kirkosta, kun siihen olisi ollut oiva tilaisuus vaikuttaa.

Silloin pitäisi taistella omien näkemyksinsä puolesta ja juuri nyt siihen olisi ollut hyvä mahdollisuus.

Maailma muuttuu nykyään hyvinkin nopeaan tahtiin. Kun ajatellaan kolkytvuotta taaksepäin, niin silloin homous oli vielä sairaus ja siitä parikymmentä vuotta vielä taaksepäin, niin vammaisetkin olivat aivan pohjasakkaa.

Asenteet muuttuvat vauhdilla ja niissä pitää pysyä mukana. Ei ole missään nimessä järkevää jättää seurakuntaa sillä nojalla, että se ei just nyt kuuntele mua tai jossain tv-ohjelmassa puhutaan mua vastaan. Hei haloo, asennetta peliin, vaikeudet on voittamista varten.

Olen itse varsin vapaamielinen näissä asioissa, sillä voin kuvitella, että maailma on taas toinen parinkymmenen vuoden päästä. Mutta en ymmärrä pakoa seurakunnista tässä vaiheessa, pidän sitä jopa hieman pelkuruutena tai tietämättömyytenä asioista.

Ehdokas Hattulasta, Timo Ojanen

Jätä kommentti

css.php